DOULA BY YOUR SIDE
ONLINE

 

ONLINE

ALLA FÖRTJÄNAR EN TRYGG FÖRLOSSNING ÄVEN I CORONATIDER

En förlossningsförberedande kurs

En kurs för dig och din stödperson/partner som ges online både i grupp och privat.
Kursen är baserad på Föda utan rädsla metoden för en trygg förlossning och stort fokus ges för verktyg till stödpersonen/partnern.

ONLINE KURS - 4 gg

För dig som vill yoga hemifrån, när du vill och så ofta du vill. Kursen består av flera delar med olika teman. Du får tillgång till klasserna under 1-3 månaders tid och passar under hela graviditeten och ingen tidigare erfarenhet behövs.

FÖRLOSSNINGSYOGA

En förlossnignsförberedande gravidyogakurs ONLINE i 4 eller 6 delar

För dig som vill yoga hemifrån, antingen genom videoklasser där du yogan när du vill och så ofta du vill. Eller genom en kurs via stream. Kursen består av en special utformad yoga som är förlossningsförberedelse.

DOULA ONLINE

Ett anpassat doula paket

Församtalen och eftersamtalet görs online via länk, jag kan vara med online via länk under latensfasen eller under den aktiva fasen på förlossningen. Doula jour ingår för 3 veckor där jag som Doula är med på förlossningen eller är back up ifall din partner/stödperson blir sjuk och du önskar ha med mig som stödperson till sjukhuset.

SISTA MINUTEN DOULA

Ifall din partner/stödperson blir sjuk

Dagens nya riktlinjer kring Covid-19 innebär att en partner/stödperson med förkylningssymptom inte får närvara vid förlossningen fysiskt.

MAMMA/BABY YOGA

ONLINE kurs för den nyblivna mamma

En online kurs för dig som vill yoga hemma både själv och med din bebis. Denna kurs är för dig som vill komma ingång med övningar för att långsamt komma tillbaka till träning och yoga med fokus på tiden efter graviditeten.

 

Stockholm, Sverige

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Doula by your side. Proudly created by Andrea Nanda