top of page

PROFYLAX ONLINE

En förlossningsförberedande kurs för dig och din stödperson/partner

Kursen ges online både i grupp och privat.

Kursen är baserad på Föda utan rädsla metoden för en trygg förlossning och stort fokus ges för verktyg till stödpersonen/partnern. Läs mer om profylax och förlossningsförberedande kurser här

Profylax Online: Tjänster
Field of Flowers

PRIVATKURS ONLINE

Välj bland olika kurser

Föda Utan Rädsla - Trygghetsmetoden 

Profylax med FUR-verktygen 

En profylaxkurs för den gravida tillsammans med partner eller stödperson. På kursen får ni lära er hur ni med hjälp av de effektiva verktygen anding, avspänning, rösten och tankens kraft kan få en tryggare förlossning.

  • Privat kurs online 2100 kr - 3h

Förlossningsförberedande kurs

Skräddarsy din egen profylax

En unik och bred profylaxkurs för den födande kvinnan tillsammans med sin partner eller stödperson. Den här kursen kan individanpassas och skräddasys efter önskemål och kan innehålla verktyg och tekniker från yogan, föda utan rädsla och spinning babies.

  • Privatkurs online 2100 - 3h

  • Profylax DELUXE 3500 - 6h

Profylax Online: Om
Image by eberhard grossgasteiger

GRUPP ONLINE

NÄSTA TILLFÄLLE

Lör 20/11 KL 13-17 FULLBOKAD

Lör 19/12 kl 14-18 Fåtal platser

För er som vill vara med på en profylax kurs online där ni är flera deltagare samtidigt. Alla deltagare är hemma hos sig och gör övningar privat utan bild eller ljud. Men när vi går igenom teorin och reflekterar så är ni välkomna att vara aktiva deltagande i kursen genom att dela reflektioner och funderingar.

Mycket givande och roligt tillfälle att mötas online och samtidigt kunna vara hemma i sitt eget vardagsrum och träna på de förlossningförberedande verktygen privat.

Denna kurs baseras på Föda utan rädsla - Trygghetsmetoden med de 4 FUR-verktygen

Läs mer om Föda utan rädsla här

  • Profylax i grupp ONLINE 1500 kr (4h)

Profylax Online: Om mig
Körsbärsblommor

PROFYLAX VIDEO

Färdiginspelad video 2h

För dig som önskar en färdig inspelad video eller kanske redan tidigare har gått en profylax och vill fräscha upp verktygen inför förlossningen så erbjuds nu en färdig inspelad video på ca 2 h.

Denna video innehåller både yogans verktyg och föda utan rädslas verktyg som förlossningnsförberedande både för den födande kvinnan och partner.

  • Profyalx Video med Andrea Nanda 

ca 2 h, 890 kr

Profylax Online: Om mig
bottom of page