top of page
photostudio_1577919984524.jpg

GRAVIDYOGA LÄRARUTBILDNING

Vill du bli Gravidyogalärare?

Gravidyogalärarutbildning    

6 dagar - 70 h

19-21 nov + 3-5 dec 2020

För bokning och intresse, maila info@doulabyyourside.se

Det här är utbildningen för dig som längtar efter att få dyka djupt i gravidyogans värld och lära dig mer om hur yoga kan bidra till en mer välmående graviditet, förbereda de gravida inför att föda och stödja med återhämtningen efter födseln.

Gravidyogan är med sina mjuka och medvetna rörelser är ett utmärkt sätt att skapa välmående som passar de flesta under hela graviditeten. Under utbildningen går vi igenom yoga för graviditetens olika faser och hur man kan anpassa för olika individer. Utbildningen går också igenom andning, avslappning, bäckenet, och förlossningsförberedande positioner, rörelser och tekniker såsom föda utan rädsla och dyktmetoden.

Utbildningen är för dig som vill hålla gravidyogaklasser, eller vill ha mer kunskap om hur man kan anpassa för gravida på en vanlig yogaklass. Vi välkomnar även doulor, barnmorskor, förlossningspedagoger/instruktörer, eller er som arbetar inom mödravården och som vill kunna använda yogan som ett verktyg med individuella klienter.

Du kommer få lära dig hur du sätter upp en klass och vad du ska tänka på för att erbjuda en härlig, avslappnande och lugn gravidyogaklass, samt få utforska ditt unika sätt att förmedla gravidyogan vidare på ett säkert och tryggt sätt.

För att erhålla ett certifikat, behöver du efter kursens avslut observera-, assistera- och hålla en egen klass. Ett unik mentorskap erbjuds från Andrea Nanda till alla deltagare under de två första månaderna efter kursens avslut, för att du ska kunna känna dig helt trygg i din roll som gravidyogalärare.

Praktisk information:

Plats: Kungsholmen i den fantastiska yogastudion Studio Prana på Pontonjärgatan 14

Schema: Utbildningen pågår ca kl 9.00-17.00 med ca 75 min lunchrast.

Pris: 11 600 + 25 % moms (14 500 kr)

Anmälan sker till: info@doulabyyourside.se

Läs vad tidigare deltagare delat med sig nedan:

Kontakt
Gravidyogalärarutbildning: Om

Är du nyfiken på gravidyoga så rekommendera jag denna utbildning starkt! 

För mig som doula var det en underbart nördig utbildning, men tror den uppskattas av alla. Så inspirerande och lärorik!

Ellika

Gravidyogalärarutbildning: Omdömen

Det här är en fantastisk utbildning som ger så mycket mer än "bara" gravidyoga. Det var så inspirerande och lärorikt att få djupdyka i det feminina, den fantastisk gravida kroppen, födandet och hur man både själv som gravid och som yogaläare kan göra det bästa för att stötta den individuella resan mot moderskapet. Jag känner mig starkare, inte bara i min roll som yogalärare utan även som kvinna, och jag känner mig redo att dela mina nya kunskaper och insikter med fler kvinnor för att förhoppningsvis kunna stärka de också.

Ellen

Gravidyogalärarutbildning: Omdömen

En otrolig lärorik utbildning, men två varma och kloka kvinnor som delar sin passion och erfarenhet på ett mycket inspirerande sett.

Jaqueline

Gravidyogalärarutbildning: Omdömen

Verktygen som ges är holistisk främjande och här finns att hämta för fysiskt, mentalt, emotionellt och existentiellt välbefinnande och fokus ligger på empowerment. Att genom kunskap återge den gravida kvinnan makten över sin graviditet och förlossning.

Josefin

Gravidyogalärarutbildning: Omdömen
bottom of page