top of page
20200221_111110_edited.jpg

FÖRLOSSNINGS
YOGA

En förlossnignsförberedande
gravidyogakurs ONLINE i 4 eller 6 delar

För dig som vill yoga hemifrån, antingen genom videoklasser där du yogan när du vill och så ofta du vill. Eller genom en kurs via stream. Kursen består av 4 eller 6 delar med olika teman med fokus på förlossningsförberedelse. 

Du får tillgång till klasserna under 1-3 månaders tid och passar under hela graviditeten och ingen tidigare erfarenhet behövs. Det som ingår är en kort introduktion, 4-6 klasser samt en guidad meditation.

Förlossningsyoga online (4 videos)

- 1 månad 525 kr

- 3 månader 725 kr

Jag erbjuder även en 

Förlossningyoga WORKSHOP 3h online

- Lördag 19 dec, 10-13

Pris: 380/480 kr 

Läs mer om workshopen här!

Förlossningsyoga Online: Tjänster
Image by Linus Nylund

FÖRLOSSNINGSYOGA
WORKSHOP

För dig som är gravid
19 dec kl 10-13

En härlig, avslappnande och förlossningsförberedande workshop för dig som är gravid. Du kommer guidas in i djupavslappning, du kommer få röra kroppen på ett mjukt och energigivande sett samt att du kommer få massor med förlossningsförberedande verktyg, från föda utan rädsla, dyktekniken, spinning babies och från yogan som du kan ta med dig till din förlossning.


Här få du ett unikt tillfälle att öva på olika förlossningsförberedande verktyg samtidigt som du utövar rörelser och positioner som gynnar den gravida kroppen och förbereder dig både kroppsligt och mentalt inför förlossningen. Vi kommer träna på olika sätt att ta värkar på samt mental träning som stärker dig på ett djupare plan. Du behöver inga förkunskaper, välkommen som du är.

För mer info eller bokning kontakt mig här

Pris:

380 kr (Online)

480 kr (Solberga/Hägersten)

Varmt Välkomna

Nästa  workshop

19 dec kl 10-13

Kommande workshops:

28 dec kl 17-20

23 jan kl 10-13

Förlossningsyoga Online: Om
bottom of page